"Governance by Technology: Predicting Poverty & Crime" - Brown Bag Talk with Patrica Prüfer

Veranstaltungen |

In her research, Patricia combines a deep knowledge of (educational) economics, the labor market, behavioral economics, data science and data-driven decision making with (experimental) research designs and advanced data analysis techniques. One of the main topics is how individuals and institutions respond to (changes in) policy, and how behavior can be optimally influenced. In addition, Patricia supports organizations, such as ministries, municipalities, or companies, in applying more data-driven strategies and acts as a linking pin between the worlds of research and policy.

Patricia received her Ph.D. in Economics from Tilburg University in 2008 and her diploma in Economics from University of Tübingen in 2003.

We are thrilled to have her!

• What? Brown Bag Talk
  • When? Friday, 12 pm